Overslaan en naar de inhoud gaan Overslaan en naar de footer gaan

Meer informatie

Op deze website vindt u alle 378 stembureaus in Rotterdam voor de verkiezing Tweede Kamer op woensdag 22 november 2023.

U kunt op 2 manieren stembureaus zoeken op de website.

Zoeken op de kaart
U kunt de stembureaus zoeken op de kaart. U kunt inzoomen, uitzoomen en de kaart verschuiven om stembureaus te vinden. Om een stembureau te zoeken, vult u een straat of postcode in de zoekbalk in. Klik hier om de kaart te openen.

Zoeken in de lijst
De stembureaus kunt u ook zoeken in een lijst die gesorteerd staat op gebied. Om een stembureau te zoeken in de lijst, vult u een straat of postcode in de zoekbalk in. Klik hier om de lijst te openen.


Hebt u moeite met lopen, zien of horen?
Alle stembureaus zijn toegankelijk voor rolstoel of rollator, behalve: Wijk- en Speeltuinvereniging Pendrecht, LTC Plaswijck ’62, Erasmus University College, Gymzaal Van Vlooswijkstraat, Wijkgebouw de Bron, Gymzaal Bramenpad en het stadhuis.

U mag vragen om hulp in een stemhokje. Dat mag alleen als u niet zelfstandig kunt stemmen door een lichamelijke beperking. U kunt zelf iemand meenemen of een stembureaulid om hulp vragen. De begeleider krijgt op het stembureau een geel hesje. Zo is duidelijk waarom er 2 mensen in 1 stemhokje zijn. Het dragen van het gele hesje is verplicht.

Er zijn 3 stembureaus ingericht met extra voorzieningen voor Rotterdammers die niet of met moeite kunnen zien of horen. Die stembureaus zijn het Huis van de Wijk De Kip, Publiekslocatie IJsselmonde en Publiekslocatie Delfshaven.

Back to top